icon
  icon
  icon
  icon
  icon
  icon
imageTop

Frieriet 1/8 -09
 

Här kommer en kort beskrivning av hur frieriet gick till.
SJälvklart var det jag (Daniel) som friade.

 
Frieriet innehöll tre akter.Allt för att jag skulle försäkra mig om att ett NEJ inte skulle bli ett alternativ. ;)


image_middle
Restaurang Oliven, Borås   Transformers - Revenge of the fallen
Första akten bestod av en 2-rättersmeny på restaurang Oliven i Borås.

Eftersom Sanne vid det här laget känner mig rätt väl misstänkte hon att ett frieri var nära förestående just den här dagen. Det syntes att hon var lite nervös inför vår måltid på Oliven. Senare visade det sig att hon trodde att jag skulle fria på restaurangen men icke. :)
 

Andra akten bestod av ett biobesök där vi såg filmen Transformers - Revenge of the fallen.

Inte heller under biobesöket blev det något frieri från min sida och Sanne började väl tveka på om det skulle ske. Som en vän till mig skrev på facebook så var filmen en perfekt uppmjukning inför det stundande frieriet. Filmen var slut strax innan 23:30 har jag för mig och jag var ju faktiskt tvungen att fria före midnatt för att hålla det hela på samma dag vilket resulterade i något ökad hastighet mellan Borås - Ulricehamn. :)

     
Hotell Bogesund, Ulricehamn    
När vi under bilfärden kom fram till Tolkabro stannade jag bilen och Sanne fick ta på sig en ögonbindel. 

Bilfärden fortsatte sedan mot Ulricehamn. Tyvärr valde jag helt klart fel infart till centrum då Sanne kunde lokalisera vart vi var med hjälp av farthinder men jag fick irra runt i stan lite så hon tappade bort sig.

Strax innan midnatt parkerade jag bilen utanför Hotell Bogesund och ledsagade Sanne till det hotellrummet som jag tidigare på dagen förberett med kort och blommor.

Hon fick ta av sig ögonbindeln och gick in i rummet. När hon tände såg hon naturligtvis blommorna och kortet och när hon vände sig om så stod jag på knä och friade. Klockan var då 23:58 lokal tid. Fick ett JA från min blivande hustru.

Nämnde jag sjöutsikten från rummet ? Den var helt sagolikt vacker.
  Frieri
 
leftCorner Sanne Särvegård & Daniel Persson rightCorner


DMD PAGE-UP