icon
  icon
  icon
  icon
  icon
  icon
imageTop

Värdpar
 

Mattias & Jenny Remar har tagit på sig den stora uppgiften att vara vårt värdpar.

 
Utöver uppgiften som värdpar kommer Mattias och Jenny även vara toastmaster och toastmadame.


image_middle
Information från värdparet   Mattias & Jenny Remar
Det är vi som fått den stora äran att vara värdpar på Sanne och Daniels bröllpsfest. Vi vill ta tillfället i akt att tacka för det hedersvärda uppdraget och samtidigt påminna om att vi redan är gifta, så hämden på oss är för er utom räckhåll:)

Det blivande brudparet har uttryckt sin önskan om en lättsam, trevlig och mycket rolig bröllopsfest. Och det är vi och ni som ska hjälpas åt att ge dom detta.
 
Vet du redan nu att du/ni vill hålla tal eller medverka under kvällen på annat vis, hör gärna av er till oss så vi vet hur vi ska lägga upp kvällen.
Har ni något förslag på underhållning, lekar, spex och skoj som ni vill att vi gör under kvällen går det också jättebra att framföra till oss. Något vi behöver veta om Brud eller Brudgum som kan vara till nytta;) så mottages sådan information med glädje. Allt material behandlas strikt konfidentiellt och med stor respekt för källan så klart.

  Mattias & Jenny
Mattias och Jenny är vänner till brudparet. Dom har tre barn tillsammans. Mattias jobbar som begravningsentreprenör samt inom äldrevården. Jenny jobbar på Macken i Dalum.
     
Vi vill också gärna att ni skickar bilder på Sanne och/eller Daniel om ni har några liggande. Det kan man ha mycket skoj med... Digitalt eller med vanlig post och då får ni givetvis tillbaka bilderna under festkvällen. Adress till oss hittar ni längre ner på sidan. Och observera att blivande Brudparet INTE har tillgång till inboxen på mailen, så maila på. Hemlisar mottages tacksamt. 

Tveka inte att kontakta oss med stort eller smått, frågor eller funderingar, men framförallt med tips och idéer.
Vi är länken till det okontrollerbara för Daniel och Sanne. Så ta tillfället i akt och medverka till att ge Sanne och Daniel en fantastisk avslutning på sin stora dag!
 
Hoppas vi hörs!
Jenny & Mattias
 
   
E-post: sanneochdaniel@hotmail.com 
Hem: 0321-32388
Mattias mobil: 0735-775952
Adress: Jenny & Mattias Remar, Box 186, 520 25 Dalum
 
 
leftCorner Sanne Särvegård & Daniel Persson rightCorner


DMD PAGE-UP