icon
  icon
  icon
  icon
  icon
  icon
imageTop

Lite information om oss
 

Vi har här skrivit lite information om varandra så alla ska veta vilka vi är inför det stundande bröllopet.
Hoppas ni inte blir förvånade när ni läser nedanstående. :)

Vi presenterar även våra barn här så ni som inte träffat dom får en liten inblick i deras liv.


image_middle
Om Daniel
  Om Sanne
Kul fakta om Daniel Persson skrivet av Sanne Särvegård.
Daniel träffade mig på en internetsajt där han hjälpte folk i forum som inte förstod alla funktioner på hemsidan. Vad han inte visste var att Hässleholm låg i Skåne och inte i Borås. Daniels geografiska kunskaper var inte dom bästa när han första gången skulle åka ner till Skåne och då åkte mot Stockholm. :) Men fram kom han i alla fall till slut. Sedan dess har han varit under en ständig förtrollning. Daniel gillar förutom mig och sina barn även datorer och filmer. De bästa filmerna han vet är förmodligen Den längsta dagen och alla filmer med "Johan falk" eller "Gunvald Larsson". De tre filmerna om Sagan om ringen är också en stor favorit. Ja just det, Star Wars får vi inte glömma. Om Daniel skulle vara med i Robinson så skulle han välja sin mobiltelefon som personlig sak (den har han även som dator och GPS)

  Information om Sanne Särvegård skrivet av Daniel Persson.
Sanne är en söt, varm, kärleksfull, underbar, rolig och omtänksam person som av någon outgrundlig anledning blivit kär i mig. :)
Hennes intressen är familjen, Shopping (observera stort S), partyn av alla slag (dvs klädparty, städparty, sexparty, tupperwareparty osv).
När hon inte jobbar som frisör tillbringar hon mycket tid med oss i familjen. Nu fick jag läsa texten av mig innan jag skrev om Sanne så jag får väl också ta upp det här med film/serier. Sanne gillar tv-serierna Förhäxad, House, Bones, Prison Break och Extreme home makeover.
     
Om Lukas   Om Josefin
Lukas är en sprallig kille på drygt 3 1/2 år. Han tycker om att hjälpa till hemma med allt från gräsklippning till dammsugning. Tror vi kommer ha stor nytta av honom framöver. :)
Utöver dom vardagliga sysslorna gillar han att cykla, leka i sandlådan, busa med William och Evelina.
Lukas favoritfilm är utan tvekan Bilar som han sett åtminstone 30-tal gånger. :) Inte långt bakom kommer filmer som "På andra sidan häcken", "Byggare Bob" m.fl.
Lukas favoritfika är dom s.k DAMMSUGARNA. :)
 

Josefin är i skrivande stund 8 månader. Vill göra allt som storebror gör och lite till men tyvärr vill inte kroppen riktigt detsamma. Hon får nöja sig med att krypa omkring efter sin bror eller springa i gåstolen som blivit något slags vapen som hon gärna använder mot våra smalben.
Josefins favoritmat är ALLT. Hon äter absolut allt, oavsett om det egentligen är direkt ätbart. :)

     
 
leftCorner Sanne Särvegård & Daniel Persson rightCorner


DMD PAGE-UP